1 Ocak 2014 Çarşamba

Dexter'a Geç Kalmak

Akşam iş dönüşünde yemekler yenip, mutfak toplandıktan ve sağda soldaki işleri bitirdikten sonra eşimle beraber en büyük keyfimiz dizi izlemek. Ne yalan söyleyelim, Türk dizilerini izlemiyoruz. Türk dizileri için kendimizi fazla "havalı" bulmamız gibi bir durum yok kesinlikle. Tek problemimiz 3 saat süren dizi, bol bakışma, sonsuz reklamlar ve konu sıkıntısı çeken senaristlerin sakız gibi mevzuları uzatması... Bizim zevkimiz 40 dakikalık yabancı diziler... Genellikle de diziyi aynı anda değil, birkaç sezon ilerleyip, bölümler biriktikten sonra istediğimiz zaman izlemek.



Dexter da 8.sezonu bitirip final yaptıktan sonra, yeni izleyecek dizi arayışımıza denk geldi. Her akşam 1-2 bölüm izler olduk, bağımlısı bulduk kendimizi. Neredeyse 7.sezonunu bitirdik, çok geç kalmışız böyle bir keyif için.

Eğer ki soluksuz izleyeceğiniz yabancı bir dizi arıyorsanız, dizi izleme saatlerinde salonunuzda dolaşan bir çocuğunuz yoksa (çocukların değil izlemesi, yan gözle bile görmemesi gereken ve şiddet içeren bir konusu var) mutlaka başlamanızı tavsiye ederiz.

Seviyoruz seni Dexter. Seni tanımaya geç kaldığımız için özür diliyoruz :)


2 yorum:

Bahceperim dedi ki...

O yeahh. Bak gene yorum kutucuğu geldi. Keyifli olduğunu düşünüyorum. Zira yazıların bana keyif veriyor.
Bağımlılık yaratır mı acaba? :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

@bahceperim keske bagimlilik yapsa, boyle guzel Keyiflere baglanmak lazim :) tesekkurler